TERRAFIT groeiplaatsverbetering bomen

  • Home
  • Terra-fit methode
  • TERRAFIT groeiplaatsverbetering bomen

Wij van MOOOZ Green Solutions B.V. voeren onder de naam Terrafit, groeiplaatsverbetering projecten uit bij bomen. Wij hebben alle kennis in huis betreffende bodem en groeiplaatsverbetering inclusief het ploffen bij (stads) bomen. Onze Terrait methode zorgt voor een optimale verbetering van de bodemstructuur, zuurstof en vochtvoorziening bij bomen! Met slechts één behandeling tot wel 7 jaar een vruchtbare bodem. En met voedingspijlers en/of een mulchlaag nog veel langer! Ook voor het uitvoeren van een groeiplaatsonderzoek met een bijbehorend adviesplan staan wij graag klaar voor u. Dit doen wij sinds 2013 onder de naam Terrafit. .

Hoe werkt het: Met onze Terrafit unit kunnen wij pneumatisch voedingsstof en overige hulpstoffen in de bodem te injecteren nadat de bodem is opengebroken (ploffen). Ook voor het aanbrengen van zogenaamde voedingspijlers hebben wij een speciale mobiele grondzuiger. Om het proces geheel natuurlijk verder op te lossen, adviseren wij daar waar het kan ook om een mulchlaag aan te brengen binnen de kroonprojectie daar waar dit mogelijk is!. Dit zorgt ervoor dat er een natuurlijk kringloop (humificatie) kan plaats vinden voor een optimale bodemstructuur, zuurstof en vochthuishouding.  Kijk gerust verder op deze website voor meer informatie, of neem gelijk contact met ons op!


En heeft u vragen, wij helpen u graag direct verder, bel dan 06-14190027 of mail info@terrafit.nl Of bezoekt onze website www.terrafit.nl

Share our website